Γ΄ ΕΣΚΑΗ: Επέστρεψε στις νίκες ο Πύργος ’99

 

 

pyrgos_99__1_2011(Ο Πύργος ’99 κέρδισε εύκολα τον ΓΥ.ΠΑ.Σ. με 60-32 σήμερα στο κλειστό του Πύργου και επέστρεψε στις νίκες στα πλέι-οφ της Γ΄ ΕΣΚΑΗ.

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι του Πύργου ’99 με τον ΓΥ.ΠΑ.Σ., στο κλειστό του Πύργου, για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Γ΄ ΕΣΚΑΗ. Οι Πυργιώτες πήραν προβάδισμα από το ξεκίνημα χωρίς να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο του αγώνα (20-5 το α΄ δεκάλεπτο και 31-10 το ημίχρονο). Αυτό επέτρεψε σε όλους σχεδόν τους παίκτες της ομάδας του Βασίλη Παπαδόπουλου να αγωνιστούν. Η ομάδα του Πύργου συνεχίζει την προσπάθειά της στα μπαράζ ανόδου, αγωνιζόμενη στην Πάτρα την προσεχή Τετάρτη με τον Ερύμανθο.

Τα δεκάλεπτα: 20 - 5, 31 - 10, 48 - 22, 60 – 32.

Πύργος ’99 (Παπαδόπουλος): Κωσταρέλλος , Γιαννόπουλος , Μάρρας 2 , Τριανταφύλλης 13(3) , Παπαδόπουλος 14 , Κολλύρης 2 , Ασημακόπουλος 2 , Τίτιρης 12 , Καμπιώτης 2 , Κουτσόπουλος 13(4).

ΓΥ.Π.Α.Σ. (Λιόλιος): Τσέλος 2 , Λάσκαρης 4 , Φωτακόπουλος , Σύκας 4 , Μενύχτας 4 , Παπαδόπουλος 14 , Κουμανάκος 4 , Χρυσανθόπουλος.

*Ο Αιγέας Γαστούνης πήρε άκοπα τους δύο βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ερύμανθο, αφού η πατρινή ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο «Αέθλιον». Έτσι, η ομάδα του Λάμπη Τεκερλέκη, έκανε το 3/3 νίκες  στα πλέι-οφ και ελπίζει βάσιμα στην άνοδο στη Β΄ ΕΣΚΑΗ. Η Ν.Ε.Π. κέρδισε την Α.Ε. Παραλίας.

Bαθμολογία

(Σε 3 αγώνες στα πλέι-οφ)

Πύργος '99 (4-1) 9
Αιγέας (3-2) 8
Ν.Ε.Π. (3-2) 8
Ε.Α. Παραλίας (3-2)8
ΓΥ.Π.Α.Σ. (2-3) 7
Ερύμανθος (0-5) 4

 

 


Νεώτερα άρθα:
Παλαιότερα άρθρα:

Facebook MySpace Twitter