ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ:
Ένα όνομα που ταιριάζει απόλυτα με την λέξη επιτυχία
Ο μεγάλος απών της φετινής σεζόν του Ολυμπιακού μιλά αποκλειστικά στο asist.gr και την Αμαλία Σκαρπαθάκη!
Ένας παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της γενέτειράς του και κατάφερε να αγωνίζεται σε ομάδες όπως η Ρεάλ Σαραγόσα, η Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς και ο Ολυμπιακός.
Το Asist.gr συνάντησε τον Γκαλέτι και μας είπε πολλά…
Αμαλία Σκαρπαθάκη: Για ποιούς λόγους πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει το φετινό Πρωτάθλημα;
Λουτσιάνο Γκαλέτι: Πιστεύω πως οι σημαντικότεροι λόγοι που οδήγησαν σ΄ αυτό το αποτέλεσμα τον Ολυμπιακό δηλαδή να μην καταφέρει να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα ήταν οι συχνοί τραυματισμοί των παικτών, ουσιαστικά η δυσκολία στο να χρησιμοποιηθεί όλη η σύνθεση.
Α.Σ: Συμφωνείτε με τα όσα είχαν λεχθεί από τον Τύπο πως η προετοιμασία στην οποία σας υπέβαλε τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια όσο και οι επόμενοι Προπονητές ήταν η αιτία των συχνών τραυματισμών των συμπαικτών σας;
Λ.Γκ: Αρχικά θα ήθελα να πω πως δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους υπήρξαν τόσο συχνοί τραυματισμοί, καμιά φορά μπορεί να φταίει η προετοιμασία ,αλλά πολλοί από τους τραυματισμούς προήλθαν και από τις τρεις αλλαγές προπονητών κατά τη διάρκεια της σεζόν και φυσικά από την σκληρή προσπάθεια όλων των παικτών μέσα στο γήπεδο.
Α.Σ: Από την Ευρωπαϊκή σου εμπειρία σε τι πιστεύεις ότι υστερούν οι ελληνικές ομάδες σε σχέση με τις ξένες;
Λ.Γκ: Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο επίπεδο της Αγγλίας, της Ισπανίας και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων σε σχέση με τις ελληνικές κάτι που μπορεί να ξεκινάει από την οργάνωση των ομάδων, τα γήπεδα την ίδια την ποιότητα των παικτών αλλά σίγουρα εδώ και πολλά χρόνια συναντάμε καλούς παίκτες και στις ελληνικές ομάδες και το επίπεδο χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει αισθητά.
Α.Σ: Αν μπορούσατε να ξεχωρίσετε κάποιον προπονητή καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας ποιος θα ήταν αυτός που θα μπορούσατε να πείτε ότι σας βοήθησε περισσότερο;
Λ.Γκ: Ο προπονητής που σίγουρα «άφησε το σημάδι του πάνω μου» ήταν ο Πέκερμαν τον οποίο είχα από πολύ μικρός και στην ομάδα της Αργεντινής μέχρι και λίγο μετά τα είκοσι. Ήταν ένας προπονητής που μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα.
Α.Σ: Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας ως τώρα:
Λ.Γκ: Σ’ όλη μου την καριέρα είχα καλές στιγμές και φυσικά σε κάθε ομάδα οι καλές στιγμές είναι και ξεχωριστές. Αν όμως πρέπει να ξεχωρίσω κάποιες θα πω σίγουρα τον πρώτο μου χρόνο στον Ολυμπιακό, όλα τα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά.
Α.Σ: Θα θέλατε να δώσετε κάποια ευχή στο site μας;
Λ.Γκ: Εύχομαι στο Asist όλη την καλή τύχη που μπορεί να έχει και μέρα με την μέρα να αυξάνονται οι επισκέπτες του!
- 28/03/2011 15:44 - ΑΡΘΡΟ: Ουπς, ΕΠεΣες!
- 28/06/2010 01:09 - Τάσος Φερεκίδης :"Ο Αστέρας δυνατός και στη Δ' Εθνική"
- 14/06/2010 17:01 - Ο Δημήτρης Τζούριτς στο asist.gr!
- 10/06/2010 14:12 - Νίκος Καράμπελας
- 26/05/2010 17:44 - Νίκος Αντωνόπουλος: “Θέλει τόλμη να δουλέψεις εκτός Ηλείας”
- 10/05/2010 23:33 - Γιατί όχι έδρα στην Αρχαία Ολυμπία;
- 15/04/2010 09:59 - Η κ. Ρούλα Γκουβίτσα μιλάει «εφ’ όλης της ύλης» στο asist.gr
- 13/04/2010 16:33 - Ο Ματθαίος Θωνιάτης μιλάει για όλα στο asist.gr
- 12/04/2010 23:24 - ΑΕΚ: Η συνέντευξη Αδαμίδη








