ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Μάγεψε ο Σάκης Τσιώλης (video)

aris_tsiolisΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο  Μαγούλας το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προπονητών Ν. Ηλείας με βασικούς ομιλητές τον τεχνικό  κ. Σάκη Τσιώλη και τον γυμναστή του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Χρήστο Μουρίκη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος κ. Άρης Ιακωβάκης  υποσχόμενος ανάλογη συνέχεια σε θέματα επιμόρφωσης.

Στην διάλεξη που έδωσε ο Σάκης Τσιώλης μάγεψε κυριολεκτικά με την μεθοδικότητα του  δίνοντας βάση περισσότερο σε θέματα συστημάτων και τακτικής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν ξέχασε βέβαια το πέρασμα του από τον Νομό μας και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια του στον Πανηλειακό αλλά και τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Το δικό του χρώμα έδωσε και ο γυμναστής του Ολυμπιακού Χρήστος Μουρίκης ο οποίος μίλησε για την αναερόβια προπόνηση και ταχυδύναμη στο ποδόσφαιρο δίνοντας βάση περισσότερο στην ταχύτητα και την μεθοδολογία εκγύμνασης.

Στο περιθώριο των διαλέξεων υπήρξαν και απονομές – βραβεύσεις  από τον σύλλογο Προπονητών προς τον  αντιδήμαρχο Πύργου κ. Γιάννη Παναγόπουλο, τον πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Μαγούλας κ. Αγριδιώτη αλλά και προς τον επίσημο χορηγό της εκδήλωσης κ. Κονδύλη.

 


Νεώτερα άρθα:
Παλαιότερα άρθρα:

Facebook MySpace Twitter