Κοντά στον Άρη ο Κοτσώνης

kotsonisΑύριο το πρω'ί' περνάει εργομετρικό τεστ

Το asist.gr όπως πρώτο και αποκλειστικά έφερε στο φως της δημοσιότητας τη  πιθανή μετακίνηση του Δημήτρη Κοτσώνη στον Άρη σε επικοινωνία  που έχει απο κύκλους της ΠΑΕ Άρης οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ήλειο ποδοσφαιριστή.Ο αμυντικός του Πανηλειακού αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής συνάντησης με τα Γιάννινα φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 55 και άφησε υποσχέσεις.Μάλιστα αυτή την ώρα μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη  για να περάσει εργομετρικό τεστ αύριο το πρω'ί'.

 

Μετά απο αυτή την εξέλιξη είναι πιθανή η απόκτηση του.Το asist.gr επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Κώστα Θεοδωρόπουλο ο οποίος είναι ενήμερος για την εξέλιξη αυτή και τόνισε.Μακάρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη στον Άρη γιατί πρόκειται για έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα.Ο Πανηλειακός προσέχει τα παιδιά του και μάλιστα χωρίς καμία απολαβή τους δίνει το παραπάνω βήμα.Εμείς παρακολουθούμε το θέμα και θα σαςενημερώσουμε για κάθε ενδεχόμενο.

 

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων

O ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος με το φιλικό παιχνίδι στα Γιάννενα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αν και στην ουσία παρατάχθηκε με παίκτες από την Κ20 και την Κ17 και ορισμένους ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τον τοπικό ΠΑΣ. Τα γκολ για τον ΑΡΗ πέτυχαν ο Μενδρινός με πέναλτι στο 45 και ο Αγγελούδης στο 73, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Μπακαγιόκο στο 26΄ και ο Σκούφαλης στο 76΄. Να σημειωθεί πως με την φανέλα του ΑΡΗ δοκιμάστηκε  και ο κεντρικός αμυντικός του Πανηλειακού, Δημήτρης Κοτσώνης. Πρέπει να τονιστεί ότι τόσο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όσο και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης τιμήθηκαν από τους ιθύνοντες του ΠΑΣ για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Κουλουχέρης, Μίσελ, Καζναφέρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Βανγκέλι, Τοπούζης, Γιαννίτσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Διούδης, Νταμαρλής, Γιώρης, Παπαζαχαρίας, Αγτζίδης, Αγγελούδης, Κουρέλας, Γιαννιώτας, Ρένια, Λένος και  Κοτσώνης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Οικονόμου, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Ανδράλας, Μπουχάν, Τζανής, Μπακαγιόκο, Ντεβισέντι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Σικαλιάς, Τζιμόπουλος, Κουβένταρης, Βαρτζιώτης, Κυριάκος, Φουρτάδο, Σκούφαλης, Μαργαρίτης, Γκέκας, Γκοτζιάς, Τσάνης.

*Πριν το παιχνίδι αντιπροσωπεία των παικτών του ΑΡΗ επισκέφτηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων τον άτυχο οπαδό της ομάδας Νίκο Φούρναρη, που τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα μετά από τροχαίο ατύχημα και του χάρισαν αναμνηστικά δώρα.

 


Νεώτερα άρθα:
Παλαιότερα άρθρα:

Facebook MySpace Twitter