Συνέντευξη Γ. Μαδούρα στο “Goal”

madouras-fasiΟ Γιάννης Μαδούρας είναι ο παίκτης που ξεχώρισε φέτος στον Κόροιβο, τόσο με την παρουσία του στη βασική εξάδα στα περισσότερα φετινά ματς, παρότι έκλεισε τα 18 του χρόνια πριν δυόμισι μήνες, όσο και με την συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας με την Εθνική Παίδων. Ο 18χρονος κεντρικός μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τις έντονες στιγμές που έζησε τις τελευταίες ημέρες, ξεκινώντας από την επιτυχία της Εθνικής Παίδων: «Ήταν εμπειρία καριέρας το Ευρωπαϊκό. Δώσαμε επτά δύσκολους αγώνες με πολύ δυνατές ομάδες που έχουν μεγάλη παράδοση. Η 6η θέση ήταν ο στόχος μας και πήραμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν η ανταμοιβή σκληρής δουλειάς».

Φτάσατε κοντά και στην 4αδα. Τι έγινε και δεν πετύχατε την υπέρβαση;

«Αξίζαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο. Δυστυχώς στους αγώνες με την Τουρκία και την Βουλγαρία δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Με την Βουλγαρία είχαμε παίξει πολλά φιλικά και τους είχαμε κερδίσει αλλά δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει ένα μετάλλιο αφού ήταν και η μοναδική που κατάφερε να νικήσει την Σερβία που στέφθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Είσαι ευχαριστημένος από την προσωπική σου απόδοση;

«Αυτό θα το πει ο προπονητής μου. Ξεκίνησα βασικός κεντρικός στους αγώνες με την Ισπανία, την Πολωνία και την Γερμανία. Και τα 12 παιδιά είμαστε μια γροθιά και όλοι είχαμε το ρόλο μας μέσα στην ομάδα. Είναι σημαντικό που πήραμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής διότι θα μπορέσουμε να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο και το ελληνικό βόλεϊ θα είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες».

Παράλληλα είσαι και μαθητής. Πώς τα προλαβαίνεις;

«Είμαι μαθητής στη Γ΄ Λυκείου. Είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθείς τα μαθήματα και να παίζεις σε υψηλό επίπεδο. Μου αρέσει πολύ το βόλεϊ και θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να παίξω στην Α1».

Με τον Κόροιβο ήσουν ο παίκτης που έβαλε την υπογραφή του στην παραμονή της ομάδας στην Α2...

«Είμαι γεννημένος στην Αμαλιάδα. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ στον Κόροιβο. Πονάω την ομάδα. Περάσαμε πολύ δύσκολη χρονιά, με δύσκολες καταστάσεις πολύ πίεση και με οικονομικά προβλήματα. Είναι θαύμα που κρατηθήκαμε στην Α2. Σε αυτό βοήθησαν πολλοί, όχι μόνο εγώ. Αξίζει προσοχής αυτή η ομάδα. Διανύουμε δύσκολη περίοδο σε όλα τα επίπεδα αλλά είμαι αισιόδοξος πως με δύναμη και πίστη θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».


Νεώτερα άρθα:
Παλαιότερα άρθρα:

Facebook MySpace Twitter