ΚΟΣΜΙΚΑ

Απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία Aesthetic & Spa Awards 2020

Για πρώτη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

asist team
Δέσποινα Πετρίδου /
Απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία Aesthetic & Spa Awards 2020

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς και Ευεξίας, Wellness Influencers, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, Aesthetic & Spa Awards 2020, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς και ευεξίας.

Τζένιφερ Λόπεζ με καυτό κόκκινο μπικίνι
Τζένιφερ Λόπεζ με καυτό κόκκινο μπικίνι

Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με την παράδοση των Τιμητικών Βραβείων στους :Λεωνίδα Αθανασίου, Στέργιο Καραμαλή, Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη και στη συνέχεια δόθηκαν βραβεία σε 39 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Aegeo Royal Spa at Electra Metropolis Hotel Athens, Aegeo Spas, Aeon Candia Maris by Aegeo Spas, Beauty Land Δημητρακοπούλου Γιώτα, Babor, Beaute Marine Group Of Companies – Dr Med Christine Schrammek Kosmetik Greece για το Green Peel & το APILUS xCell, De Paris, Gallery Spa anti-aging Centre, Dermaceuticals, Dermalogica, Environ Skin Care – Chrysallis Proderma, Glow Up Sinani Vivi, Holmes Place Spa, Idolo Consulting Beauty & Spa, Institut Esthederm, Juliette Armand, Medidrops – Χριστόφορος Παντελάτος, Medicontec – Αντώνης Γκούμας, Mf Day Spa, Miss Skin -Κόλντηρη Ελπίδα, Nouveau Contour, Oliveera-Aνδροκλής Τερζάκης, Oxygen Plus, QS Professional, Result Med, Royal Wellness Club at Nana Princess, Skin Regimen, So Nice – Όμιλος Gharieni,Thelma Spa & Cosmetics και Yellow Rose Professional Cosmetics. Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέστησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Beaute Marine Group Of Companies – Dr Med Christine Schrammek Kosmetik Greece, Environ Skin Care – Chrysallis Proderma, Medicontec – Αντώνης Γκούμας, Oxygen Plus και Royal Wellness Club at Nana Princess. Τέλος η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή του Grand Award, όπου η Yellow Rose Professional Cosmetics αναδείχθηκε Brand of the Υear.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, η οποία αναφέρθηκε στον πολύπλευρο τομέα των Aesthetic & Spa που πρέπει να συνδυάζει τις ικανότητες και τις γνώσεις του επαγγελματία με την αγάπη στον άνθρωπο, την ευζωία και την ευεξία, ενώ όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ένα εκπληκτικό εύρημα δείχνει ότι παρά το γεγονός ότι το “wellness – ευεξία” είναι μια σχετικά νέα έννοια / όρος, εισήχθη το 1961 από τον γιατρό Halbert L. Dunn, η αξία της τουριστικής αγοράς του έχει ήδη φτάσει τα $106 δις σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότερο από το διπλάσιο του μεγέθους της αγοράς ιατρικού τουρισμού που αναλογεί σε $50 δις. Η Ελλάδα και η Νότια Αφρική είναι οι ανερχόμενοι νέοι προορισμοί. Στην ανταγωνιστική εποχή που ζούμε ο επισκέπτης επιλέγει επίκαιρες δεξιότητες με καινοτομία και αγοράζει μία σχέση με το προϊόν ή την υπηρεσία που του πρόσφεραν ξεχωριστή εμπειρία. Tα βραβεία αυτά σχεδιάστηκαν με βάση την καινοτομία στο προϊόν, την διαδικασία, την οργανωτική καινοτομία ως αποτέλεσμα των νέων αναγκών της αγοράς με στόχο τις υψηλότερες πιθανότητες για επιτυχία και την ανάπτυξη του κλάδου».

Η Βάλια Κεφαλά, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αισθητικό – Κοσμητολόγο και Φαρμακοποιό του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, έστειλε το δικό της μήνυμα στους νικητές της βραδιάς και ανέφερεότι η επιβράβευση των καλών πρακτικών και της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική μιας κοινωνίας η οποία θέλει να προοδεύει.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Νικόλτσιου και τα βραβεία απένειμαν στους νικητές της βραδιάς τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής καθώς και oι Λήδα Γώγου, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Νόνη Δούνια, Βουλευτής Α΄ Πειραιώς, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Πρόεδρος Ο.Ε.Ε.Θ, Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, ΓιώργοςΚαββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος, Νίκος Κογιουμτζής, Μέλος του ΔΣ του ΕΣΕΕ, Ευσταθία Παπαγεωργίου, Αντιπρύτανης του Πα.Δ.Α και Ιωάννη Χατζηθεοδωσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

(Στη φωτογραφία του εξωφύλλου: Νόνη Δούνια, Λεωνίδας Αθανασίου)

IN FOCUS

Τομ Κρουζ: Μέλη του συνεργείου του τον εγκατέλειψαν στα γυρίσματα

Τομ Κρουζ: Μέλη του συνεργείου του τον εγκατέλειψαν στα γυρίσματα

Τζένη Χαρτά 18/12/2020
Τι τρέχει με την Σαρλίν του Μονακό;

Τι τρέχει με την Σαρλίν του Μονακό;

Γωγώ Αυγερινοπούλου 17/12/2020
Κέιτ Χάντσον: Μια ευτυχισμένη μητέρα

Κέιτ Χάντσον: Μια ευτυχισμένη μητέρα

Μαίρη Αυγερινοπουλου 17/12/2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεκέμβριος: Μήνας αλλαγών και νέων καταστάσεων

Δεκέμβριος: Μήνας αλλαγών και νέων καταστάσεων

Asist Team 30/11/2020
MadWalk: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος στην πασαρέλα με «5226» της Σίλιας Κριθαριώτη

MadWalk: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος στην πασαρέλα με «5226» της Σίλιας Κριθαριώτη

Μαριάννα Νομικού 18/12/2020
«Ομόνοια»: Ένα νοσταλγικό εικαστικό ημερολόγιο της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη με κείμενα Νίκου Βατόπουλου.   

«Ομόνοια»: Ένα νοσταλγικό εικαστικό ημερολόγιο της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη με κείμενα Νίκου Βατόπουλου.  

Τζένη Χαρτά 15/12/2020
NEWSLETTER Καθημερινά όλα τα νέα στο inbox σου!