SEX

Ο χάρτης της σεξουαλικής περιπλάνησης με στόχο την ηδονή

Οπουδήποτε το νιώθετε «σωστό και καλό».

asist team
Μαρία Κοντού /
Ο χάρτης της σεξουαλικής περιπλάνησης με στόχο την ηδονή

Σύμφωνα με τους ειδικούς το ανθρώπινο σώμα κρύβει πολλές και «αναπάντεχες» ερωτογενείς ζώνες. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής το άγγιγμα, το χάδι και τα χείλη, στα κατάλληλα σημεία,  ενδέχεται να προκαλέσουν ρίγη, να δώσουν χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό.

Οικογένεια Μπέκαμ: Πώς περνά στις διακοπές της στην Ελλάδα
Οικογένεια Μπέκαμ: Πώς περνά στις διακοπές της στην Ελλάδα

Το φιλί ή ένα δάγκωμα στο λαιμό, το τρίψιμο την πλάτη ένα παρατεταμένο χάδι στα μαλλιά είναι μία «καλή αρχή» για μία «πολλά υποσχόμενη» συνέχεια.

«Κεφάλι, ώμοι, γόνατα και δάχτυλα»  αποτελούν το ιδανικό κουαρτέτο που μπορεί να ερεθίσει τις αισθήσεις και να προκαλέσει ευχάριστη ένταση με στόχο την επιθυμητή και εκτονωτική κορύφωση.

Εκτός όμως από τα προφανή υπάρχουν «ζώνες» που ίσως δεν είχε φανταστεί ή –ενδεχομένως- δεν έχεις σεβαστεί και περιποιηθεί όσο τους πρέπει.

«Οτιδήποτε μπορεί να είναι ερωτογενής ζώνη», σύμφωνα με τα λεγόμενα του Dr. Minkin. «Το πιο σημαντικό, αυτό που οφείλει να κάνει ένα ζευγάρι, είναι να επικοινωνεί», συμπληρώνει, αφού μόνο έτσι θα ανακαλύψει ο ένας τι ερεθίζει και τι «φτιάχνει» τον άλλον. Όταν ο σύντροφος γνωρίζει που να κατευθύνει τον έρωτά του τότε είναι σε θέση να χαρίσει στο ταίρι του «αυτό που θέλει και χρειάζεται».

Άρα εγκαταλείψτε την ντροπή, μιλήστε και δείξτε στον άνθρωπό σας τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ωραία στο κρεβάτι. Εξερευνήστε, πειραματιστείτε και δοκιμάστε καινούριες και αναπάντεχες ερωτικές προκλήσεις.

Αν πάρετε την απόφαση να το κάνετε, αν μπείτε στο σαφάρι ερωτικών απολαύσεων και μοναδικών στιγμών, ρίξτε μία ματιά στη λίστα με τα  «σημεία» που μπορεί να αποδειχθούν ερωτικός θησαυρός.

Στα χείλη

Αν και είναι το πρώτο σημείο και την ίδια στιγμή το πιο σημαντικό εργαλείο για την πρόκληση ερωτικής έντασης και ευχαρίστησης αρκετοί δεν τους δίνουν την πρέπουσα σημασία και φεύγουν «νωρίς». Τα χείλη  είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία  με- σχεδόν- ένα εκατομμύριο νευρικές απολήξει. Από το φιλί, στο γλείψιμο και από εκεί στο απαλό δάγκωμα. Όλα μπορούν να αποδειχθούν ευεργετικά και χρήσιμα. Μείνε λίγο παραπάνω στα χείλη. Άγγιξε, φύσηξε, δάγκωσε, άγγιξε, δώσε την υγρασία που χρειάζεται και παίξε παιχνίδια που μπορούν να οδηγήσουν το ταίρι σου στην απόλυτη ικανοποίηση.

Στα δάχτυλα

Για πολλούς ανθρώπους, η διέγερση των ποδιών κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση «ηδονής» και προσμονής για εκτόνωση.  Τα πόδια δεν έχουν το μερίδιο περιποίησης και προσοχής  που τους αξίζει και η επιμονή από την πλευρά σας στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι και την κατάληξη πριν το γκολ.

Στο εσωτερικό των μηρών

Είναι άλλο ένα  πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματός μας που δεν δέχεται την αγάπη και την φροντίδα που του πρέπει για να αποδώσει τα μέγιστα στην ερωτική εκτόνωση. Αν ο/ η σύντροφός σας έχει τη διάθεση να σας χαρίσει στοματική ικανοποίηση τότε δεν πρέπει να παραλείψει να «πιέσει» τα δάχτυλα και τη γλώσσα του/ της στο εσωτερικό των μηρών.

Στη μύτη

Και ενώ το άρωμα, η μυρωδιά του συντρόφου σας, μπορεί να είναι αρκετή για να ξεσηκώσει τις αισθήσεις αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε ανεκμετάλλευτη την επαφή. Το τρίψιμο και τα φιλιά, τα χάδια στην άκρη της μύτης είναι σημαντικά και αποτελεσματικά. Μην παραλείπετε να τρίβετε τις μύτες σας και να επιτρέπετε στα άκρα σας να έρχονται σε ερεθιστική επαφή.

Πίσω από τα γόνατα ή στο εσωτερικό των αγκώνων

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά τα συγκεκριμένα σημεία στέλνουν κύματα χαράς και ερεθίζουν όλο το σώμα στη στιγμή. Επειδή- πολλές φορές- δε μπορούμε να σκεφτούμε πόσο «πλούσιο» είναι το ανθρώπινο σώμα μην σταματάτε να κάνετε μικρά θαύματα εκεί όπου δεν φτάνει ο ανθρώπινος νους. Χαϊδέψτε, φιλήστε, βάλτε τη γλώσσα σας σε αναπάντεχα σημεία και θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Επιπλέον:

Οπουδήποτε το νιώθετε «σωστό και καλό»

«Οι ερωτογενείς ζώνες είναι αρκετά χαλαρές και αλλάζουν διαρκώς», υποστηρίζουν οι ειδικοί. «Το να μπούμε στο παιχνίδι της εξερεύνησης μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργό. Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι ασυνήθιστο και αυτό να αποτελέσει μία σεξουαλική έκπληξη με πολλές εκρήξεις ευχαρίστησης. Οι ερωτογενείς ζώνες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και μπορεί να είναι κυριολεκτικά οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Από τη στιγμή που όλα γίνονται  συναινετικά, το παιχνίδι και η εξερεύνηση, οδηγούν σε νέα σημεία γλυκιάς και ατέλειωτης απόλαυσης», τονίζουν οι γιατροί του έρωτα.

IN FOCUS

Το πρώτο σπίτι που αγόρασε η Σάλμα Χάγιεκ

Το πρώτο σπίτι που αγόρασε η Σάλμα Χάγιεκ

Αλεξία Ζάβρα 14/08/2020
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι χαζομπαμπάς και το δείχνει.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι χαζομπαμπάς και το δείχνει.

Μαριάννα Νομικού 13/08/2020
Άσλεϊ Γκράχαμ: Στα χνάρια της μαμάς της

Άσλεϊ Γκράχαμ: Στα χνάρια της μαμάς της

Μαριάννα Νομικού 13/08/2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάρος εκεί που η φυσική ομορφιά συναντά την απόλαυση

Πάρος εκεί που η φυσική ομορφιά συναντά την απόλαυση

Γωγώ Αυγερινοπούλου 09/08/2020
Βιβλία: Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «ΠΕΔΙΟ»

Βιβλία: Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «ΠΕΔΙΟ»

Asist Team 20/07/2020
Asist.gr: Παρουσίαση του site στο Gala του «Πρώτου Θέματος»

Asist.gr: Παρουσίαση του site στο Gala του «Πρώτου Θέματος»

Μαίρη Αυγερινοπουλου 24/02/2020
NEWSLETTER Καθημερινά όλα τα νέα στο inbox σου!