ΣΕΞ

One night stand: Ποια ζώδια κάνουν σεξ μιας βραδιάς και ποια όχι

Κάποιοι έχουν ενδώσει έστω και μια φορά στο σεξ της μίας βραδιάς, αγγλιστί «one night stand». Σε ποιο ζώδιο είναι πιθανότερο να ανήκουν αυτοί οι «κάποιοι»;

asist team
Μαριάννα Νομικού /
One night stand: Ποια ζώδια κάνουν σεξ μιας βραδιάς και ποια όχι

Κριός

Τζένιφερ Λόπεζ: Ολόγυμνη στο εξώφυλλο του νέου της single
Τζένιφερ Λόπεζ: Ολόγυμνη στο εξώφυλλο του νέου της single

Ναι. Ο Κριός ανήκει στην κατηγορία που κάνει «one night stand». Γιατί; Γιατί έτσι αντιμετωπίζει κάθε μέρα της ζωής του. Το αύριο δεν είναι στο λεξιλόγιο του, οπότε οποιαδήποτε ερωτική επαφή μαζί του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με αυτό τον όρο. Και φυσικά μετά τη βραδιά πάθους κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχειά της, αφού ο Κριός μπορεί να ερωτευτεί για ένα βράδυ και λίγες ώρες αργότερα αυτός ο έρωτας να σβήσει.

Ταύρος

Στον Ταύρο το σεξ της μίας βραδιάς δεν λέει και πολλά αφού είναι το κατεξοχήν σταθερό ζώδιο. Θέλει να επενδύσει συναισθηματικά και παρόλο που λατρεύει τις απολαύσεις για να νιώθει πληρότητα στη σεξουαλική του ζωή θα πρέπει να έχει εξοικειωθεί με τον σύντροφό του. Ωστόσο δεν αποκλείεται να ενδώσει κάποια στιγμή στη ζωή του στο ευκαιριακό σεξ. Η απουσία επαφής με τον Ταύρο όμως μετά από μια βραδιά πάθους είναι μάλλον κάτι ανήκουστο και για να προκύψει κάτι πήγε πολύ στραβά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων εραστών για ένα One night stand και μάλιστα θα περάσει και πολύ καλά! Ως άστατο αλλά και ανοιχτόμυαλο ζώδιο θα προσφέρει όμορφες στιγμές στον άνθρωπο που διάλεξε να μοιραστεί το κρεβάτι του για μία βραδιά, αλλά μην περιμένεις η επαφή σας να έχει εύκολα συνέχεια. Εκτός κι αν καταφέρεις να διεγείρεις πέρα από το σώμα του και το μυαλό του.

Καρκίνος

Στον Καρκίνο θα είναι πολύ δύσκολο να αφεθεί σε One night stand, αφού αγαπά τον έρωτα κι όχι το σεξ. Πώς να ξεκινήσει να φλερτάρει για σεξ μιας βραδιάς;  Άσε που τον πιάνουν και οι ανασφάλειές του, όταν σκεφτεί πώς ο άνθρωπος απέναντί του τον θέλει μόνο για ένα βράδυ. Ακόμα κι αν πέσουν όλα του τα φράγματα και ενδώσει σίγουρα περιμένει συνέχεια και αν αυτή δεν έρθει, θα ξεπεράσει το One night stand όπως θα ξεπερνούσε μια ολόκληρη σχέση χρόνων. Δηλαδή θα πέσει στα πατώματα!

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου θέλει να επιβεβαιώνεται και στο σεξ. Γι’ αυτό και οι πιθανότητες να πει ναι στο σεξ μιας βραδιάς είναι πάρα πολλές. Βέβαια το one night stand θα στερήσει από τον Λέων τη μεγάλη χαρά του κυνηγιού μέχρι να φτάσει στο πολυπόθητο σημείο να κατακτήσει έναν άλλο άνθρωπο. Σίγουρα πάντως αν το άλλο μέλος της βραδιάς πάθους απομακρυνθεί εντελώς από κοντά του την επόμενη μέρα, έχει περισσότερες πιθανότητες να τον ιντριγκάρει σαν κυνηγό.

Παρθένος

Καθαρά και ξάστερα θα δηλώσει ένας Παρθένος ότι θέλει να κάνει «one night stand». Μπορεί να λέγεται ότι είναι το πιο σεμνότυφο ζώδιο του κύκλου, αλλά η σεμνοτυφία δεν περιλαμβάνεται στο μενού του όταν έχει αποφασίσει ότι είναι σε φάση ζωής που δεν θέλει να αφεθεί στο συναίσθημα. Σε εκείνες τις περιόδους είναι πιθανόν να δοκιμάσει και το ευκαιριακό σεξ.

Ζυγός

Ο Ζυγός για να κάνει σεξ έστω και για ένα βράδυ θα πρέπει να έχει νιώσει έντονο φλερτ και μαγνητισμό και ο άνθρωπος που τον πολιορκεί να έχει αισθητική υψηλού επιπέδου. Αν υπάρχουν όλα αυτά, τότε βουρ… Παρόλα αυτά όμως δεν θα το επιδιώξει, αφού είναι ο «σχεσάκιας» του ζωδιακού κύκλου και ψάχνει λιγότερο το πάθος και περισσότερο την αρμονία που διαρκεί στη ζωή του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το φημισμένο σεξουαλικό ζώδιο του κύκλου. Θα γευτούν οπωσδήποτε μία φορά στη ζωή τους το one night stand για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν και μια φάση ζωής που το σεξ μιας βραδιάς γίνεται ασπίδα άμυνας του πληγωμένου τους εαυτού ή μέσο εκδίκησης ενός πρώην.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που ζει για να συλλέγει εμπειρίες. Ενθουσιάζεται με ταχύτητα φωτός με ανθρώπους και πράγματα και το ίδιο εύκολα χάνει τον ενθουσιασμό του. Το να βρεθεί στο κρεβάτι με κάποιον για μία βραδιά δεν είναι εξαίρεση για τον Τοξότη αλλά κανονικότητα. Λατρεύει την ελευθερία του και μόνο με έναν ελεύθερο άνθρωπο θα μπορούσε να δώσει συνέχεια στην επαφή της μίας βραδιάς.

Αιγόκερως

Μπορεί να θεωρείται συντηρητικός, αλλά ο Αιγόκερως ξέρει ότι το σεξ είναι βιολογική ανάγκη, και θα την υπερασπιστεί σθεναρά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση. Έτσι, σε περιόδους που είναι επικεντρωμένος στα δύο παραπάνω μπορεί να επιδιώξει να κάνει σεξ για μία βραδιά, μόνο και μόνο αντιμετωπίζοντάς το ως ανάγκη που πρέπει να καλυφθεί χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις. Ψυχρό αλλά τουλάχιστον θα είναι εξαρχής ειλικρινής μαζί σου.

Υδροχόος

Το σεξ δεν αποτελεί προτεραιότητα του Υδροχόου. Προτιμά το παιχνίδι που δημιουργείται μεταξύ δύο παρτενέρ που έχουν οικειότητα και αισθάνονται ερωτευμένοι, παρά το σεξ της μίας βραδιάς. Μπορεί ωστόσο να του τύχει να παρασυρθεί από ένα άτομο που τον έχει συναρπάσει με την προσωπικότητά του, αλλά ενδέχεται μετά την επαφή μαζί του να καταλάβει ότι τελικά τον προτιμούσε για φίλο. Μη σου τύχει…

Ιχθύς

Αν μπορέσει κανείς να κατανοήσει την ερωτική ζωή ενός Ιχθύ τότε έχει γίνει δεύτερος Κολόμβος που ανακάλυψε την Αμερική. Η ερωτική του ζωή είναι χαώδης που δεν αποτελείται από πολλά «One night stand», αλλά πολλούς έρωτες. Λατρεύει το ρομάντζο και ακολουθεί πιστά το συναίσθημα πράγμα που μπορεί να επιφέρει δυο τρεις παράλληλες σχέσεις και μπερδεμένα αισθήματα. Ακόμα κι αν πιστέψει ότι μπορεί να κάνει σεξ για μία βραδιά χωρίς συνέχεια είναι δύσκολο να τα καταφέρει.

(Φωτογραφία εξωφύλλου: iStock/ Getty Images/ Ideal Images)

 

 

IN FOCUS

Botox λαιμού με ιστορικό όνομα

Botox λαιμού με ιστορικό όνομα

Asist Team 25/11/2020
Ακούστε το σώμα σας, σας μιλάει!

Ακούστε το σώμα σας, σας μιλάει!

Asist Team 23/11/2020
Scrub Vs Peeling: Ποιο να επιλέξω;

Scrub Vs Peeling: Ποιο να επιλέξω;

Asist Team 21/11/2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα λαμπερά American Music Awards 2020

Τα λαμπερά American Music Awards 2020

Πάρης Κορμάρης 23/11/2020
Σωτήρης Κοντιζάς, Γιάννης Κότσιρας, Αποστόλης Τότσικας: Μπαμπάδες εν δράσει

Σωτήρης Κοντιζάς, Γιάννης Κότσιρας, Αποστόλης Τότσικας: Μπαμπάδες εν δράσει

Τζένη Χαρτά 23/11/2020
Τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου έκλεψαν την παράσταση στην εθνική γιορτή του Μονακό

Τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου έκλεψαν την παράσταση στην εθνική γιορτή του Μονακό

Πάρης Κορμάρης 20/11/2020
NEWSLETTER Καθημερινά όλα τα νέα στο inbox σου!