ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι αυτός είναι ο ιδανικός σύντροφος

Τι πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού για να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι ο «σωστός άντρας».

asist team
Μαρία Κοντού /
Τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι αυτός είναι ο ιδανικός σύντροφος

Ας σκεφτούμε ότι στην εποχή μας, την εποχή των γρήγορων και των εφήμερων σχέσεων όλα είναι πιο δύσκολα όταν έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις με «ποιον θα πας και ποιον θα αφήσεις».

Οικογένεια Μπέκαμ: Πώς περνά στις διακοπές της στην Ελλάδα
Οικογένεια Μπέκαμ: Πώς περνά στις διακοπές της στην Ελλάδα

Εύκολα και καθημερινά ραντεβού, εφαρμογές γνωριμιών, social media, μηνύματα και μεγάλη προσφορά είναι κάποια «υλικά» του σύγχρονου έρωτα, του φλερτ.

Παίρνεις την απόφαση να βγεις ραντεβού αλλά δεν θέλεις «άλλη μία γρήγορη και χωρίς δεσμεύσεις» επαφή. Το ζητούμενο δεν είναι το sex. Αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι να βρεις τον κατάλληλο άντρα, αυτόν που θα σε κάνει χαρούμενη και θα είναι εκεί για εσένα, βρέξει –χιονίσει.

Χωρίς να βασανίζεσαι πολύ, υπάρχουν κάποια ενδεικτικά σημάδια του «σωστού άντρα», αυτού στον ώμο του οποίου μπορείς να ακουμπήσεις το κεφάλι σου και να νιώσεις τα ωραία του χάδια πριν περάσεις στα καυτά φιλιά. Όταν λοιπόν προγραμματίσεις το επόμενο ραντεβού δώσε σημασία και παρατήρησε.

Ο ιδανικός άντρας:

Εμπνέει και υποστηρίζει με την παρουσία του το «θετικό», το οικείο

Είναι εύκολο να νιώσεις, από την πρώτη στιγμή, την ενέργεια και την θετική- την καλή του διάθεση. Σύμφωνα με τους ειδικούς όταν ο άντρας έλκεται από μία γυναίκα μπαίνει στη διαδικασία να το δείξει, το εκπέμπει. Είναι φιλικός, διαχυτικός, νοιάζεται και ασχολείται με εσένα. Δε μιλάει πολύ για τον εαυτό του και σου δίνει σημασία. Αν είναι καλός και δεν θέλει απλώς να σε ρίξει στο κρεβάτι θα το καταλάβεις στα μάτια και το χαμόγελό του.

Είναι χορτασμένος από την ζωή και του φαίνεται

Δεν βγαίνουν ραντεβού επειδή είναι «έτοιμοι και απελπισμένοι» για όλα. Έχουν φίλους, χόμπι, φοράνε ωραία ρούχα και όταν μιλάνε για τον εαυτό τους λένε ωραίες ιστορίες χωρίς υπερβολές. Δεν πουλάνε την ζωή τους, είναι εκεί και φαίνεται ξεκάθαρα. Είναι γοητευτικοί και λιγομίλητοι. Ό,τι λένε το λένε σύντομα, χωρίς φανφάρες.

Ανταποκρίνεται σε καλέσματα «παγίδες»

Και ενώ η ώρα έχει περάσει και έχετε μοιραστεί αρκετά του ζητάς να συναντηθείτε-την επόμενη φορά- παρουσία φίλων. Αυτός που δεν φοβάται για την «έγκριση» που θα πάρει ή δεν θα πάρει από τους φίλους σου έχει αυτοπεποίθηση, δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του και δεν «τρέμει» μήπως μια φίλη ή ένας φίλος τον κακολογήσει. Επίσης άλλο ένα κάλεσμα «παγίδα» είναι να του ζητήσετε να πάτε μία ωραία βόλτα σε ένα μέρος της επιλογής σας, ένα πάρκο, ένα μουσείο, σε μία θεατρική παράσταση. Ο «ποιοτικός χρόνος» είναι σημαντικός και εκεί φαίνεται ο άνθρωπος αφού δεν «Στήνεται» και δεν ποζάρει για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η θετική του απάντηση ενισχύει τον ατρόμητο χαρακτήρα του.

Είναι «ιππότης»

Φροντίζει να πληρώσει το λογαριασμό, ασχέτως αν εσύ επιμένεις για το αντίθετο. Δεν εκφράζει την επιθυμία να σε πάει στο σπίτι του ή να σε ακολουθήσει στο δικό σου, αν το κάνει είναι διακριτικός και δε μοιάζει «πεινασμένος». Νοιάζεται και εξασφαλίζει να σε συνοδεύσει και να περιμένει μέχρι να μπεις στο ταξί ή το αυτοκίνητό σου.

Επικοινωνεί αμέσως μετά ή την επόμενη μέρα

Στέλνει – πρώτος- sms. Όταν λάβει απάντηση φροντίζει να σε πάρει τηλέφωνο, αφού έχουν περάσει 8-10 ώρες από την απάντησή σου. Δεν εξαφανίζεται και σου αποκαλύπτει αν τον ενδιαφέρει να σε ξαναδεί. Σε καλεί για το επόμενο ραντεβού και σου επιτρέπει να διαλέξεις το μέρος συνάντησης. Εσύ του προτείνεις να διαλέξει αυτός. Αν σε πάει σε ένα κάπου όμορφα, σε ένα μαγαζί πολύ προσεγμένο και όμορφο και αν σου αποκαλύψει ότι  για τον ίδιο έχει σημασία και αξία, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Photo by mari lezhava on Unsplash

IN FOCUS

Το πρώτο σπίτι που αγόρασε η Σάλμα Χάγιεκ

Το πρώτο σπίτι που αγόρασε η Σάλμα Χάγιεκ

Αλεξία Ζάβρα 14/08/2020
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι χαζομπαμπάς και το δείχνει.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι χαζομπαμπάς και το δείχνει.

Μαριάννα Νομικού 13/08/2020
Άσλεϊ Γκράχαμ: Στα χνάρια της μαμάς της

Άσλεϊ Γκράχαμ: Στα χνάρια της μαμάς της

Μαριάννα Νομικού 13/08/2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάρος εκεί που η φυσική ομορφιά συναντά την απόλαυση

Πάρος εκεί που η φυσική ομορφιά συναντά την απόλαυση

Γωγώ Αυγερινοπούλου 09/08/2020
Βιβλία: Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «ΠΕΔΙΟ»

Βιβλία: Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «ΠΕΔΙΟ»

Asist Team 20/07/2020
Asist.gr: Παρουσίαση του site στο Gala του «Πρώτου Θέματος»

Asist.gr: Παρουσίαση του site στο Gala του «Πρώτου Θέματος»

Μαίρη Αυγερινοπουλου 24/02/2020
NEWSLETTER Καθημερινά όλα τα νέα στο inbox σου!