JUST NOW

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Ανοίγει ξανά τις πόρτες του.

Την Παρασκευή ανοίγει τις πύλες του το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ενώ οι δωρεάν προκρατήσεις ανοίγουν αύριο.

asist team
Μαριάννα Νομικού /
Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Ανοίγει ξανά τις πόρτες του.

Το ΚΠΙΣΝ θα παραμείνει ανοιχτό και προσβάσιμο από όλους, αλλά με κανόνες και -αναγκαστικά- περιορισμούς στον αριθμό των επισκεπτών. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστούν κανονισμοί, οι οποίοι θα αποτρέπουν τον συνωστισμό τόσο μέσα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τους υπόλοιπους υπαίθριους χώρους μας, όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου. Ο βασικός στόχος του ΚΠΙΣΝ για την επόμενη περίοδο είναι να συνδυάσει την άριστη εμπειρία των επισκεπτών, με τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας τους, καθώς και της υγείας των εργαζομένων.

Οικογένεια Μπέκαμ: Πώς περνά στις διακοπές της στην Ελλάδα
Οικογένεια Μπέκαμ: Πώς περνά στις διακοπές της στην Ελλάδα

Για τον σκοπό αυτό εκπονήθηκε ειδικό σχέδιο για το άνοιγμα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και των υπόλοιπων υπαίθριων χώρων του ΚΠΙΣΝ, το οποίο εγκρίθηκε από την ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Το σχέδιο αυτό ακολουθεί τους κανόνες που έχουν υιοθετηθεί από όλους τους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας στη χώρα μας και διεθνώς.

Πώς μπορείτε να επισκεφθείτε το ΚΠΙΣΝ;

Η πρόσβαση παραμένει πλήρως ελεύθερη για τους άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και τις εγκύους καθώς και για έναν συνοδό τους. Δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Για τους υπόλοιπους:

  • Για να επισκεφθείτε το ΚΠΙΣΝ, θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχετε κάνει προκράτηση θέσης μέσω της αρχικής σελίδας του snfcc.org. Διαφορετικά η είσοδος στο ΚΠΙΣΝ δεν θα σας επιτραπεί. Οι προκρατήσεις θα ανοίξουν την Τετάρτη 03/06 στις 12.00.
  • Μπορείτε να κλείσετε μέχρι 5 θέσεις.
  • Την ημέρα της επίσκεψης σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας και να παρουσιάσετε στην είσοδο το δελτίο εισόδου το οποίο θα σας έχει αποσταλεί με την προκράτησή σας μέσω email. Για τη διευκόλυνσή σας προτείνουμε να τυπώσετε το δελτίο εισόδου. Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής: ακόμα και αν δεν έρθουν όλοι όσοι έχουν κάνει κράτηση, δεν θα υπάρχει δυνατότητα εισόδου για άλλους.
  • Οι ηλεκτρονικές προκρατήσεις θα γίνονται σε ημίωρα slots των 100 ατόμων από τις 10.00-21.30.
  • Για την πραγματοποίηση της επίσκεψής σας, η άφιξή σας στο σημείο ελέγχου του ΚΠΙΣΝ πρέπει να γίνει στο χρονικό διάστημα 15 λεπτά πριν και 20 λεπτά μετά από την αναγραφόμενη ώρα στο δελτίο εισόδου. Για παράδειγμα, αν έχετε κάνει κράτηση για τις 12:00 μπορείτε να προσέλθετε από τις 11:45 μέχρι και τις 12:20. Πριν από την αρχή και μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος, η κράτησή σας δεν θα ισχύει.
  • Η διάρκεια παραμονής σας στο ΚΠΙΣΝ με ηλεκτρονική προκράτηση είναι τέσσερις ώρες ή μέχρι την ώρα που το ΚΠΙΣΝ κλείνει, αν αυτό συμβεί νωρίτερα πριν την παρέλευση των τεσσάρων ωρών.
  • Οι προκρατήσεις σας θα πρέπει απαραιτήτως να συμπεριλαμβάνουν και τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Ποιοι χώροι είναι ανοιχτοί;

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το Κανάλι και η Αγορά θα είναι ανοιχτά για να κάνετε τις βόλτες σας αλλά οι Παιδικές Χαρές, οι Πίδακες Νερού, ο Μουσικός Κήπος, τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής και ο υπαίθριος χώρος αθλοπαιδιών θα παραμείνουν κλειστά. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχουν τοποθετηθεί επιπλέον τουαλέτες.

Θα λειτουργούν όλα τα κυλικεία και οι υπαίθριοι χώροι εστίασης τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ. Ο εξωτερικός χώρος του Φάρου θα είναι ανοιχτός, ενώ ο εσωτερικός χώρος θα παραμείνει κλειστός. Το parking λειτουργεί κανονικά. Για τις υπηρεσίες της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος παρακαλούμε να επισκεφθείτε το site τους. Η υπηρεσία shuttle bus καθώς και η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων δεν είναι διαθέσιμες. Επίσης η δυναμικότητα των ανελκυστήρων δημόσιας χρήσης έχει μειωθεί σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση για την είσοδό σας είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Έλεγχος προκρατήσεων / Πληροφορίες

Στις τρεις διαφορετικές εισόδους πρόσβασης στο ΚΠΙΣΝ θα βρίσκεται προσωπικό για τον έλεγχο της ηλεκτρονικής σας προκράτησης.

Δείτε εδώ το σχετικό χάρτη. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την προετοιμασία της επίσκεψής σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο: [email protected]

(Φωτογραφία: EUROKINISSI)

 

 

IN FOCUS

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι χαζομπαμπάς και το δείχνει.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι χαζομπαμπάς και το δείχνει.

Μαριάννα Νομικού 13/08/2020
Πρίγκιπας Αχιλλέας: Σήμερα γίνεται 20 ετών και είναι κούκλος

Πρίγκιπας Αχιλλέας: Σήμερα γίνεται 20 ετών και είναι κούκλος

Αλεξία Ζάβρα 12/08/2020
Εύα Λονγκόρια: Δείχνει στην παραλία το υπέροχο κορμί της

Εύα Λονγκόρια: Δείχνει στην παραλία το υπέροχο κορμί της

Αλεξία Ζάβρα 10/08/2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρέθυμνo εκεί όπου η Ιστορία συναντά την ομορφιά

Ρέθυμνo εκεί όπου η Ιστορία συναντά την ομορφιά

Asist Team 30/07/2020
Βιβλία: Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «ΠΕΔΙΟ»

Βιβλία: Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «ΠΕΔΙΟ»

Asist Team 20/07/2020
Asist.gr: Παρουσίαση του site στο Gala του «Πρώτου Θέματος»

Asist.gr: Παρουσίαση του site στο Gala του «Πρώτου Θέματος»

Μαίρη Αυγερινοπουλου 24/02/2020
NEWSLETTER Καθημερινά όλα τα νέα στο inbox σου!